Home/Cadeau doen/

Cadeau doen

Tof om te krijgen en zeker ook tof om te geven! Een nachtje onder de sterren slapen, aanschuiven aan de Twentse table d’hôte of misschien een volledig arrangement: op safari in Twente met elke ochtend een heerlijke ontbijtmand op de veranda of cocoonen in een koestersuite en ’s avonds genieten van culinaire verwennerij. Van elk gewenst arrangement kunnen we een persoonlijke cadeauvoucher maken.

Hoe werkt het?

Stuur ons per mail de volgende gegevens:

  • Inhoud van de cadeauvoucher (wat je precies wilt geven)
  • Voor wie de voucher is bestemd
  • Wie de voucher geeft
  • Ter gelegenheid waarvan

Deze gegevens verwerken we op de voucher.

Zet verder in de mail de NAW-gegevens waar we de cadeauvoucher en factuur (inclusief € 5,00 handelings- en verzendkosten) naartoe mogen sturen.
Houd rekening met circa 3 dagen verwerkingstijd.

Na betaling is de voucher ruim één jaar geldig (geldbedrag blijft staan). De ontvanger kan op basis van het vouchernummer zelf een reservering maken of de gever kan dit direct doen.

Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

ARRANGEMENTEN

Stralend Sterren Staren

Het aardse loslaten en samen de sterrenhemel zien zoals nooit tevoren? Dat kan. Een verblijf in een Sterrenkubus laat je opgaan in het heelal. Superromantisch en helemaal verzorgd. Er staat een heerlijke bourgondische stoofpot klaar en ’s morgens wordt er een ontbijt in een mandje gebracht.

LEES MEER

Vuur & vlam seizoensarrangement

Fikkie stoken bij je eigen ‘tiny house’ is elk seizoen leuk! Naast het gebruik van een vuurkorf zorgen we bij dit arrangement voor een heerlijke – op het seizoen aangepaste – versnapering in jullie Sterrenkubus.

LEES MEER

Slooow Easy Weekend

‘Go with the flow’ dit weekend! Betrek een unieke Sterrenkubus en schuif op zaterdagavond aan onze Twentse table d’hôte. Laat je tijdens dit bijzondere viergangendiner verrassen door al het moois wat op tafel komt en door het unieke gezelschap. De ingrediënten voor een memorabele belevenis zijn volop aanwezig.

LEES MEER